News/Events

Seminar (FR):
Mayonnaise et Emulsification
21.11.2017
Technologie des émulsions et diverses mayonnaises


Seminar (FR):
Moutarde et Broyage humide
22.11.2017
Techniques de broyage humide: chili, noisettes, moutarde


Seminar (ES):
Mayonesas y Emulsificación
28.11.2017
Emulsiones tecnología y diversos mayonesas


Seminar (ES):
Técnicas de molienda de mostaza y húmedo
29.11.2017
Técnicas de molienda húmeda: chile, nueces, mostaza


Seminar (EN):
Couverture, Nutbutter, Ganache, Rework
01.02.2018
Alternative grinding, fine-grinding and dispersing Technologies


Seminar (DE):
Chili, Ketchup & stückige Saucen
06.03.2018
Schneiden, Feinmahlen, Dispergieren und Erhitzen mittels Doppelmantel, Direktdampf und Wärmetauscher


Seminar (DE):
Mayonnaisen & Emulgiertechnik
07.03.2018
Technologie der Herstellung von Emulsionen und div. Mayonnaisen


Seminar (DE):
Saucen, Inhaltsstoffe & Stabilität
08.03.2018
Saucen-Rohstoffe und deren Weiterverarbeitung auf R/S System


Seminar (DE):
Senf, Meerrettich & Maschinenwartung
09.03.2018
Nasszerkleinerungstechniken und Instandhaltung der Anlage


Anuga FoodTec
20.03.2018 - 23.03.2018
Messe Köln


Seminar (EN):
Chili, Ketchup & chunky Sauces
10.04.2018
Cutting, fine grinding, dispersing and heating by means of a double jacket, direct steam and heat exchanger


Seminar (EN):
Soups, Spreads, Puréed Food
11.04.2018
All-in-one production, puréeing and frozen goods processing


New! Seminar (EN):
Hummus & Tahini
12.04.2018
Various options in Hummus production and Sesame grinding


Seminar (EN):
Mayonnaises & Physics of Emulsions
24.04.2018
Technology of emulsions and various mayonnaises


Seminar (EN):
Sauces, Ingredients & Stability
25.04.2018
Sauce- raw materials and their processing on R/S systems


Seminar (EN):
Mustard, Horseradish & Maintenance
26.04.2018
Wet grinding techniques and maintenance of machines


Seminar (EN):
Vacuum processing technology in HPC-industry
15.05.2018
Design and functions of vacuum processing machines, Atex, Automation, Qualification


Seminar (EN):
Toothpaste and cream processing
16.05.2018
Toothpaste manufacturing on different machines, technology of emulsions, batch time calculation


Seminar (EN):
Hygienic design, cleaning, maintenance
17.05.2018
Cleaning and disinfection in theory and practice, hygienic design, maintenance of machines


New! Seminar (EN):
Shampoo and liquid soap
18.05.2018
Presentation of conventional processing methods versus vacuum processing machines


ACHEMA - Weltforum und Internationale Leitmesse der Prozessindustrie
11.06.2018 - 15.06.2018
Frankfurt am Main


Seminar (DE):
Vakuum Prozess Technik in der HPC-Industrie
19.06.2018
Aufbau und Funktionen von Vakuum Prozess Anlagen, Atex, Automation, Qualifizierung


Seminar (DE):
Zahnpasta und Creme Herstellung
20.06.2018
Zahnpasta Herstellung auf verschiedenen Maschinen, Emulgiertechnik, Batchzeitenberechnung


Seminar (DE):
Hygienic Design, Reinigung und Wartung
21.06.2018
Reinigung und Desinfektion in Theorie und Praxis, Hygienic Design, Instandhaltung der Anlage


FISPAL - Technology for Food and Beverage Industrie
26.06.2018 - 29.06.2018
Sao Paulo, Brasilien


Seminar (EN):
Mayonnaises & Physics of Emulsions
09.10.2018
Technology of emulsions and various mayonnaises


Seminar (EN):
Sauces, Ingredients & Stability
10.10.2018
Sauce-raw materials and their processing on R/S systems


Seminar (EN):
Mustard, Horseradish & Maintenance
11.10.2018
Wet grinding techniques and maintenance of machines


Gulfood Manufacturing 
06.11.2018 - 08.11.2018
Dubai, UAE


New! Web-Seminar (EN):
Food-emulsions
06.11.2018
Technology of vacuum processing machines, mayonnaise and sauces


New! Web-Seminar (EN):
Health and Personal Care
08.11.2018
Technology of vacuum processing machines, creams gels and ointments


Seminar (FR):
Mayonnaise et Emulsification
20.11.2018
Technologie des émulsions et diverses mayonnaises


Seminar (FR):
Moutarde et Broyage humide
21.11.2018
Techniques de broyage humide: chili, noisettes, moutarde


Seminar (ES):
Mayonesas y Emulsificatión
27.11.2018
Emulsiones tecnología y diversos mayonesas


Seminar (ES):
Técnicas de molienda de mostaza y húmedo
28.11.2018
Técnicas de molienda húmeda: chile, nueces, mostaza